Privatlivspolitik

Møller & Partners ApS
Slotsgade 52E
3400 Hillerød
CVR-nr.: 42963275

Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Møller & Partners ApS
Slotsgade 52E, 3400 Hillerød
CVR-nr.: 42963275

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, så kan du kontakte vores DPO via kontakt@moeller-partners.dk.

Vi har behov for at kommunikere med vores kunder, så vi sikrer os, at ydelsen leveres korrekt. Herigennem kan vi behandle oplysninger om navn, adresse, ydelser, særlige aftaler, betalingsinformationer og lignende.
Hjemlen til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b.
Når ydelsen er leveret og eventuelle udestående er afsluttede, vil vi umiddelbart herefter slette personoplysningerne.

Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Heraf kan der fremgå almindelige personoplysninger som navn, adresse, ydelsesbeskrivelse.
Vores hjemmel til at behandle personoplysninger til bogføringen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk.1 litra.
Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er afsluttet.

Vi tager glædeligt imod jobansøgninger. Hvis du sender din jobansøgning til os, så er vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.
Når du indgår i et rekrutteringsforløb hos os opbevarer vi dine data så længe processen pågår. Vi vil slette dine data i det tilfælde, at du ikke ansættes, og umiddelbart efter at den rette kandidat er fundet til jobbet. Såfremt du ønsker, at bibeholde kontakten til os opfordrer vil til, at den etableres via LinkedIn.
Hvis du har sendt en uopfordret ansøgning, så vil vi med det samme vurdere om din ansøgning er relevant i forhold til verserende opgaver og herefter slette dine oplysninger igen, hvis der ikke er et match. Såfremt du ønsker, at bibeholde kontakten til os opfordrer vil til, at den etableres via LinkedIn.

Vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, så har du ret til at trække dit samtykke tilbage. Vi du ønsker, at trække dit samtykke tilbage og få slettet dine data bedes du kontakte vores DPO på kontakt@moeller-partners.dk.