Coaching

Tillid. Ro. Udfordring.

Mennesker er forskellige. Vi har forskellige udviklingsbehov, kompetencer, prioriteter, mål og drømme.

De fleste oplever, på et eller flere tidspunkter i deres jobliv, at have behov for sparring og inspiration omkring den videre karrierevej. Måske står du fast i din karriere, ønsker ny retning, at avancere i nuværende stilling eller er måske jobsøgende og har behov for rådgivning i rejsen mod det fremtidige drømmejob.

Uanset hvad, så møder vi dig, der, hvor du er. Vi tager udgangspunkt i dig og din aktuelle situation. Vi sætter fokus på dig, dine værdier og finder sammen frem til, hvad, der er vigtigst for dig. Vi taler om dine faglige kompetencer, dine ekspertområder, dine hidtil opnåede resultater og succeshistorier samtidig med at vi får sat ord på dine styrker og udviklingsområder.

Hvis du har brug for inspiration til opbygning af CV og udfærdigelse af ansøgninger, hjælper vi gerne med det. Ligesom vi vil inspirere dig til at opbygge og vedligeholde din digitale profil, da den er en vigtig følgesvend på din karrierevej. Føler du dig uøvet i samtalesituationen, guider vi dig i dine forberedelser til kommende jobsamtaler.

Få hjælp til

CV og LinkedIn

Få hjælp til

Karrierecoaching

Få hjælp til

Samtalesituation