Hvorfor os?

Vi er metodisk stærke, nysgerrige og vedholdende.
Vi er stærke facilitatorer.
Vi har en solid erfaring.

Vi er metodisk stærke, nysgerrige og vedholdende

Netværk er gode, men kan hurtigt blive udtømte. Vi er nysgerrige på nye teknologier og ny viden, der gør os bedre. Vi udvikler løbende vores stærke searchmetodik og evnen til at penetrere nye relevante netværk på specialist, leder og C-level niveau. Vi ved, hvor vi skal lede efter kandidaterne og vi er vedholdende – det gør, at vi altid finder den rette kandidat.

Vi er stærke facilitatorer

Vi har siddet med, vi har styret, vi har faciliteret processer i mange forskellige typer af organisationer. Vi har arbejdet med store ansættelsespaneler i offentlige organisationer, med bestyrelser og direktioner i private virksomheder, med HR-partnere og ansættende ledere. Hver med sit særegne behov. Alsidigheden er vores styrke – og stadig specialiseret? Ja – den metodiske, nysgerrige og undersøgende tilgang er vores speciale.

Vi har en solid erfaring

Vi har en solid indsigt i forretning og mennesker – på tværs af brancher, organisationsniveauer, faggrupper og mennesketyper. Vi har mange års erfaring indenfor ledelse, salg, rekruttering, search og headhunting.

Martin har en solid ledelsesbaggrund som rekrutteringschef for nogle af branchens dygtigste konsulenter. Han har udviklet searchmetoder og rekrutteringskoncepter samt undervist og trænet konsulenter og kunder i selvsamme. Samtidig har han været aktiv detektiv i søgningen efter de dygtigste profiler med de stærkeste kompetencer. Martin har en kandidatgrad i kommunikation.

Annette har arbejdet med rekruttering og executive search på både management- og specialistniveau i snart 20 år indenfor de fleste funktionsområder og i forskellige brancher. Hun har desuden arbejdet med bestyrelsesrekruttering og har en solid erfaring med ejerledet virksomheder. Annette er akademiøkonom og uddannet Matzau Business Stresscoach.

Begge motiveres vi af at gøre en positiv, synlig forskel i organisationen og for mennesket generelt. Vi er kendt for både at understøtte, men i høj grad også med naturlig nysgerrighed, at turde udfordre de forretningsmæssige mål og værdier og på den måde sikre sammenhæng mellem organisationens ambitiøse strategier, menneskelige ressourcer og fornødne faglige kompetencer.
Vi har tilsammen mere end 1000 løste opgaver bag os.

Tag et kig ind i maskinrummet