Vil du være en del af succesen hos Vaillant? Vil du skabe værdi for vores kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag for teamet i Vest?

Om Jobbet
Du får et selvstændigt job med stor grad af frihed under ansvar samt chancen for at opbygge og udvikle solide faglige kompetencer inden for varmeløsninger. I din funktion af Regional Servicechef vil du få daglig ledelsesansvar for Vaillants eget team af udekørende Serviceteknikere i Vestdanmark. Teamet består af 7 dedikerede teknikere med høj faglig stolthed, som varetager serviceopgaver på Fyn og i hele Jylland. Du bliver leder af synlig og operationel karakter, der både møder dine teknikere ude på serviceopgaverne og tager dialoger med vores kunder rundt om i landet.

Du vil desuden være vores strukturerede flagbærer, der holder styr på og tilsikrer at vores installationer, nemme som komplicerede, kommer helt i mål ved, sammen med vores teknikere, at koordinere at delene kommer hjem og opgaven bliver afsluttet.

Du får reference til Vaillants Nordic Service Manager i Taastrup og kommer med din pandant i Øst til at bidrage til skabelsen af strategien for driften af serviceafdelingen fremadrettet. Du skal tilsikre, der løbende pågår kompetenceudvikling af teamet, samt at de nye tiltag ift. konceptudvikling på produktsiden implementeres og anvendes i dagligdagen, f.eks. sørge for at anvendelsen af connectivity i servicearbejdet bliver en naturlighed.

Vaillant er en tysk, familieejet virksomhed med stolte rødder. Danmark er hovedkontor for Vaillant Nordic, bestående af Danmark, Sverige, Norge og Finland. Den nordiske region arbejder efter Vaillants ”ACT Nordic”- koncept, som grundlæggende handler om at styrke det stærke samarbejde, sammenhold, sparring og videndeling med kollegaer nabolandene imellem.

Om dig
Vi ønsker en vaskeægte people manager som har interesse i mennesker og som elsker at interagere på kryds og tværs med mennesker med forskellige personligheder og behov. Vi søger en empatisk leder, der har en mening om tingene. En leder, der er synlig og tydelig, som kerer sig om sine medarbejdere, og som er i øjenhøjde med sit team og dermed opmærksom og nærværende i dialogen.

Vi forestiller os, du har en faglig baggrund og praktisk erfaring som kølemand, elektriker, maskinmester eller tilsvarende; og at du desuden har en god portion ledelseserfaring. Rent geografisk bor du i Midtjylland, omkring Århus-egnen eller i Trekantområdet. Du får hjemmekontor og kører ud og møder dine Serviceteknikere på de fælles serviceopgaver. Derudover må du påregne en ugentlig arbejdsdag på hovedkontoret i Taastrup.

Du bliver bindeleddet mellem organisationen og serviceteknikerne i marken. Du skal derfor være inkluderende og informativ, og have en god og tæt dialog til dine teknikere, så de føler sig taget hånd om. Det gør du bl.a. ved at holde one-to-one samtaler, MUS, følge op hos dem efter endt arbejdsdag samt lægge handleplaner for eventuelt ufærdige arbejdsopgaver og mangler, så det sikres at alle opgaver kommer helt i mål.

Du har en virkelig god fornemmelse for, hvor afgørende en oplevelse af god service er, uanset om den gives til interne kollegaer eller eksterne samarbejdspartnere.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har stort overblik
  • Er dygtig til struktureret at styre og allokere ressourcer
  • Er processtærk med stærke administrative kompetencer
  • Er velorganiseret med evnen til at planlægge og styre egen og andres arbejdsmængde
  • Er selvmotiveret med evnen til at arbejde under pres
  • Er holdspiller med højt drive, engagement og mod på selv at smøge ærmerne op
  • Er nysgerrig, initiativrig og tager ansvar
  • Har pondus, gennemslagskraft og kan træde i karakter
  • Mestrer Office-pakken til fulde. Har du erfaring med SAP og SalesForce er det en fordel

Du tilbydes
Hos Vaillant bliver du en del af et engageret team i et frit og uhøjtideligt miljø med flad organisation og korte beslutningsprocesser. Du kommer ind i et miljø, hvor du bliver set og din faglige og personlige udvikling og trivsel sættes i højsædet. Derudover tilbydes du pension, sundhedsforsikring, hjemmearbejde og andre personalegoder.

Ansøgningsfrist er 28. februar.

Kontakt
Processen varetages af Møller & Partners, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og ansøgninger behandles løbende. Har ovenstående vakt din opmærksomhed, så fremsend venligst CV og en motiveret ansøgning til martin@moeller-partners.dk.  Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Martin Møller på 22 66 62 97. Ansøgere behandles jf. GDPR og data slettes efter endt proces. Indledende samtaler på stillingen køres 2. og 3. marts i Vejle.

Om Vaillant
Vaillant Group er en familieejet koncern, der i mere end 145 år har været markedsledende inden for opvarmningsteknologien. Vaillant Nordic er datterselskab af Vaillant Group og dækker markederne i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er kendetegnet af en flad kultur, hvor vi holder af en uformel tone, humor og et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø. Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af vores voksende nordiske familie med et stærkt internationalt netværk. For mere info se www.vaillant.dk

Ansøg her

Alle ledige stillinger

Supply Chain Coordinator

Læs mere

Intern Teknisk Supporter

Læs mere

Regional Servicechef, Vest

Læs mere

Udbudskonsulent til Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

Læs mere

Nysgerrig udbudskonsulent til gennemførelse af indkøbsaftaler indenfor IT- og Tele-området

Læs mere