-vi vækster og udbygger forretningen med dig, som ønsker at indgå i et tæt samarbejde – på kontraktbasis for hver opgave – omkring Møller & Partners kunder.

Som konsulent hos Møller & Partners vil du arbejde med rekruttering og executive search af ledere og specialister. Hele processen fra indledende kundedialog til kontraktskrivning.

Du vil blive introduceret til vores processer og kundeapproach. Væsentligt er det, at du i dit professionelle virke i kunde- og kandidatrelationen efterlader et footprint, der stemmer overens med det grundlag, som vi bestræber os på, at drive forretning efter:

  • Vi tror på, at ordentlighed, høj etik og moral er det stærkeste fundament at stå på
  • Vi tror på stærke strukturerede processer og metoder
  • Vi tror på, at tid er det mest værdifulde, vi har – den skal bruges med omhu
  • Vi tror på agilitet og kortest vej til målet, når det kræves

Samarbejde på kontraktbasis

For hver opgave, som du løser for Møller & Partners aftales en pris. Modellerne for det kan være mange og vi ser en løsning, hvor det aftalegrundlag Møller & Partners indgår med kunden, afspejles i honorering og risiko i kontrakten med dig. Der kan være situationer og opgaver, hvor modellen kan se anderledes ud. I udgangspunktet arbejder du hjemmefra eller fra dit eget kontor, som formentligt ligger i Storkøbenhavn eller Nordsjælland.

Vi er altid 2 på hver opgave og på kundemøderne, hvorfor samarbejdet bliver tæt mellem dig, Møller & Partners og kunden.

Vores virkeområde

Vi hjælper vores kunder med at identificere og rekruttere talenter indenfor salg, økonomi, medico, logistik, teknik, finans, IT, forskning & uddannelse og offentlig administration.

Vi hjælper også vores kunder, når direktionsmedlemmer og C-Level Executives skal findes og markedet skal screenes effektivt og diskret.

Vi faciliterer hele forløbet fra de indledende dialoger, udarbejdelse af brief, test, cases og frem til den endelige udvælgelse, hvor vi indhenter referencer og eventuelt gennemfører baggrundstjek. Vi tilsikrer en grundig, stringent og gennemsigtig proces.

 …og om dig:

Du har en erfaring med rekruttering og-/ eller executive search fra et konsulenthus eller som selvstændig i branchen. Du er usædvanlig dygtig til search og har løbende udviklet dine kompetencer i brugen af Sociale Medier og searchværktøjer.

Kunderne vil omtale dig som kompetent, lyttende, vedholdende og ordholdende. Den sympatiske konsulent, der altid lukker opgaverne – uanset sværhedsgrad.

Vi kan ikke garantere en bestemt opgavemængde til dig, hvorfor dit arbejdsmæssige setup over tid skal fungere med både travlhed og stilstand i samarbejdet med os.

Om Møller & Partners

Vi er metodisk stærke, nysgerrige og vedholdende

Netværk er gode, men kan hurtigt blive udtømte. Vi er nysgerrige på nye teknologier og ny viden, der gør os bedre. Vi udvikler løbende vores stærke searchmetodik og evnen til at penetrere nye relevante netværk på specialist, leder og C-level niveau.

Vi er stærke facilitatorer

Vi har siddet med, vi har styret, vi har faciliteret processer i mange forskellige typer af organisationer. Vi har arbejdet med store ansættelsespaneler i offentlige organisationer, med bestyrelser og direktioner i private virksomheder. Alsidigheden er vores styrke – og stadig specialiseret? Ja – den metodiske, nysgerrige og undersøgende tilgang er vores speciale.

Vi har en solid erfaring

Martin har en solid ledelsesbaggrund som rekrutteringschef for nogle af branchens dygtigste konsulenter. Han har udviklet searchmetoder og rekrutteringskoncepter samt undervist og trænet konsulenter og kunder i selvsamme. Samtidig har han været aktiv detektiv i søgningen efter de dygtigste profiler med de stærkeste kompetencer. Martin har en kandidatgrad i kommunikation.

Annette har arbejdet med rekruttering og executive search på både management- og specialistniveau i snart 20 år indenfor de fleste funktionsområder og i forskellige brancher. Hun har desuden arbejdet med bestyrelsesrekruttering og har en solid erfaring med ejerledet virksomheder. Annette er akademiøkonom og uddannet Matzau Business Stresscoach.

Læs mere på vores hjemmeside moeller-partners.dk

Ansøgningsfrist: 14. december 2022.

Har ovenstående vakt din opmærksomhed?

Så fremsend venligst CV og en motiveret ansøgning til martin@moeller-partners.dk . Har du spørgsmål så kontakt Martin Møller på 22 66 62 97. Ansøgere behandles jf. GDPR og data slettes efter endt proces.

 

Ansøg her

Alle ledige stillinger

Nordic Business Development Manager

Læs mere

Møller & Partners søger erfarne konsulenter/ headhuntere

Læs mere

Udbudsjurist til SKI

Læs mere

Udbudskonsulenter SKI

Læs mere