…til 2. level support

 

Vaillant er i rivende udvikling og vækster. Til vores tekniske kundesupportteam søger vi endnu en passioneret og serviceminded kollega, der vil hjælpe os med fortsat at sikre verdensklasse support og vejledning af vores kunder. Så kan du yde fantastisk service og agere i en hverdag med tryk på, er du måske lige den kollega, vi søger.

Om jobbet
Du tilbydes en fuldtidsstilling i Vaillants serviceafdeling, hvor du, sammen med et erfarent serviceteam på i alt 5 personer, skal sikre teknisk rådgivning og professionel support af virksomhedens kunder. Henvendelserne, som du skal besvare, vedrører primært varmepumper, og kunderne er hovedsagelig VVS-installatører.

Du får din daglige gang på vores nye kontor i Taastrup, som i øvrigt er hovedkontor for Vaillant Nordic. Du bliver en del af vores kundesupportteam og får reference til Nordic Technical Support Manager. Teamet er et centralt omdrejningspunkt i virksomheden og skaber tætte relationer med både kunder og kollegaer. Kunderne i 2. level support tilhører typisk det professionelle segment.

Produkterne er ret komplekse og består af mekanik, el og styringer. Du skal derfor have lyst og evner til at sætte dig ind i produkterne. Efter grundig oplæring vil du være rustet til, sammen med de andre tekniske supportere, at yde førsteklasses teknisk support og vejledning over telefonen til vores kunder. De tekniske problemstillinger er mangeartede og varierer i kompleksitet, og i visse perioder vil dagligdagen være hektisk med mange opkald. Du indgår i et erfarent team, der løfter i flok og sætter en ære i at sparre med hinanden. Derudover prioriterer vi din fortsatte kompetenceudvikling, så du altid er klædt godt på til at supportere vores kunder på professionel vis.

Om dig
Du har en relevant teknisk uddannelse som f.eks. elektriker, VVS-montør eller kølemontør. Måske sidder du i dag i en lignende stilling, eller måske er du vant til en udekørende hverdag, hvor du udfører service og fejlfinding på varmepumper, men ønsker nye udfordringer inden for teknisk support.

Som person er du positiv og tillidsvækkende, og det falder dig nemt at tale med kunder. Din faglige stolthed er medvirkende til, at du kan yde professionel support og vejledning, der effektivt løser de tekniske problemstillinger, som vores kunder kontakter os med.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har solid erfaring med installation og fejlfinding af varmepumper. Det er klart en fordel, hvis du har erfaring med VVS og/eller køleteknik. Har du ikke arbejdet med varmepumper, er det en forudsætning, at du er villig til at udvikle dine kompetencer inden for dette felt
  • Er god til at forklare løsninger på tekniske problemstillinger på en klar og forståelig måned over telefonen
  • Besidder et udpræget servicegen, som gør dig i stand til at supportere kunder med grundighed og godt humør, selv når der er travlt
  • Er rutineret IT-bruger, herunder Office-pakken; har du erfaring med SalesForce EPS er det en fordel
  • Taler og skriver flydende dansk samt kan begå din på engelsk
  • Kan indgå i vores vagttelefon, som går på skift i teamet og for hvilket, du modtager et løntillæg

Du tilbydes
Hos Vaillant bliver du en del af et engageret team i et frit og uhøjtideligt miljø med flad organisation og korte beslutningsprocesser. Du kommer ind i et miljø, hvor du bliver set og din faglige og personlige udvikling og trivsel sættes i højsædet. Derudover tilbydes du pension, sundhedsforsikring, kantineordning, hjemmearbejde og andre personalegoder. Arbejdstiden er mandag-torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08.00-15.30.

 

Ansøgningsfrist er 10. april 2023

 

Kontakt
Processen varetages af Møller & Partners, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og ansøgninger behandles løbende. Har ovenstående vakt din opmærksomhed, så fremsend venligst CV og en motiveret ansøgning til annette@moeller-partners.dk . Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Annette Brændstrup Møller på 22 66 62 96. Ansøgere behandles jf. GDPR og data slettes efter endt proces.

 

Om Vaillant
Vaillant Group er en familieejet koncern, der i mere end 145 år har været markedsledende inden for opvarmningsteknologien. Vaillant Nordic er datterselskab af Vaillant Group og dækker markederne i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er kendetegnet af en flad kultur, hvor vi holder af en uformel tone, humor og et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø. Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af vores voksende nordiske familie med et stærkt internationalt netværk. For mere info se www.vaillant.dk

Ansøg her

Alle ledige stillinger

Supply Chain Coordinator

Læs mere

Intern Teknisk Supporter

Læs mere

Regional Servicechef, Vest

Læs mere

Udbudskonsulent til Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

Læs mere

Nysgerrig udbudskonsulent til gennemførelse af indkøbsaftaler indenfor IT- og Tele-området

Læs mere