Brænder du for Factory Controlling og vil du, som Co-pilot, være med til at skabe bedre gennemsigtighed og et faktabaseret beslutningsgrundlag for Novencos fortsatte vækstrejse?

Om jobbet

Som Factory Controller hos Novenco Building & Industry bliver du en del af Finance & Controlling teamet, der, udover dig, består af 6 engagerede kollegaer samt Group Finance Director, som du vil referere til.

Du vil blive ansvarlig for opgaver primært rettet mod Factory Controlling, hvor du understøtter og yder sparring til ledelsen og dine kollegaer i organisationen. Din opgave er at få skabt indsigt og understøtte med valide analyser, kalkulationer, forecasts og relevante KPI’er. Dette gerne krydret med dine egne vurderinger og forslag til konkrete forbedrende tiltag.

Du vil også deltage aktivt i procesoptimering. Her vil du medvirke til at udfordre eksisterende og nye arbejdsgange, strategier og projekter med det formål igen, at styrke en faktabaseret beslutningsproces. Herudover har vi brug for en, som kan tage ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af forecast processen relateret til bl.a. standard cost, fixed costs, CAPEX, afskrivninger mv. Novenco er i vækst og der er mange nye initiativer og tiltag, der skal kommunikeres ud i organisationen. Det vil du også bidrage med.

Dine primære opgaver vil være:
 • Sikre rettidig rapportering. Understøtte ledelsen og forretningen med rapportering, budgetter og forecast.
 • Supportere ledelsen med analyser og skabe gennemsigtighed, herunder på afvigelser samt tilhørende læringer og forslag til korrigerende handlinger.
 • Udarbejde analyser og simuleringer af udviklingen i standardkost priser.
 • Udarbejde beregninger på timepriser, maskinpriser og IPC-rates til forecast, samt forecast af SG&A.
 • Udarbejde kalkulationer og analyser på årlige standard costs og opdatere priser i Novencos systemer.
 • Deltage i det månedlige Business Review og udarbejde rapportering på SG&A, IPC og afvigelser.
 • Forberede input til produktionslederne til IPO-opfølgning.
 • Deltage i periodeafslutning, udarbejde spildberegninger og gap analyser.
 • Ad hoc business cases og analyser.
 • Implementering af forbedringer, som er blevet identificeret ved månedsanalysen.
Din baggrund

Din specifikke uddannelse er ikke afgørende, dog forestiller vi os, at du har en videregående uddannelse og meget gerne har haft erfaring som eksempelvis Factory- eller Supply Chain Controller. Vigtig er, at du:

 • Har erfaring fra en produktionsvirksomhed.
 • Besidder en systematisk, nysgerrig og positiv tilgang til opgaveløsningen.
 • Arbejder selvstændigt – ikke er bange for selv at tage beslutninger.
 • Er robust og vedholdende af natur.
 • Er stærk på interessenthåndtering…kan tale med mennesker – kan udfordre og prioritere.
 • Er god til at udfordre eksisterende arbejdsgange og status quo.
 • Kan eksekvere – selv finde løsninger på udfordringer – og få dem implementeret i organisationen.
 • Er processtærk uden at miste fokus på resultatopnåelsen.
 • Er holdspiller med engagement og mod på selv at arbejde ”hands on”.
 • Er øvet bruger af Excel og resten af Office-pakken.
 • Taler, skriver og formulerer dig professionelt på dansk og engelsk.
Du har gode kommunikationsevner

…og holder af at komme rundt i organisationen og tale med dine kollegaer. Du formår at formidle tungt tal-stof på en let og enkelt måde. Du er udadvendt, imødekommende og det er let for dig at skabe gode relationer til dine kollegaer.

Du tilbydes

Hos Novenco Building & Industry bliver du en del af et engageret team i et frit og uhøjtideligt miljø med flad organisation og korte beslutningsprocesser. Du kommer ind i et miljø, hvor du bliver set, og hvor din faglige og personlig udvikling sættes i højsædet. Du bliver en del af en international organisation, hvor I arbejder tæt sammen på tværs af kontorer og lande i NOVENCO- og SCHAKO-koncernen.

Derudover tilbydes du pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, fleksible arbejdsforhold og andre personalegoder.

Ansøgningsfrist er 18. juni 2024
Kontakt

Processen varetages af Møller & Partners, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og ansøgninger behandles løbende. Har ovenstående vakt din opmærksomhed, så fremsend venligst CV og en motiveret ansøgning til martin@moeller-partners.dk . Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Martin Møller på 22 66 62 97. Ansøgere behandles jf. GDPR og data slettes efter endt proces.

Om Novenco Building & Industry

Novenco Building & Industry A/S er blandt verdens førende indenfor udvikling og produktion af ventilationsløsninger og produkter til flere forskellige segmenter. Med fokus på energieffektivitet, som er en et væsentligt element for kundernes CO2 aftryk, og høj kvalitet, leverer Novenco Building & Industry ventilationsløsninger til datacentre, luftbehandling, industri, byggekonsortier mv. i mere end 50 lande.

Novenco Building & Industry opererer fra et helt nyt domicil i Næstved, har egne datterselskaber i flere lande og beskæftiger i alt 250 medarbejdere. Novenco Building & Industry indgår som selvstændig virksomhed i tysk/schweiziske SCHAKO Group, der består af fem virksomheder med hver deres speciale.

For mere info se www.novenco-building.com

Ansøg her

Alle ledige stillinger

Senior projektleder til bygherrerolle

Læs mere

Factory Controller til NOVENCO Building & Industry

Læs mere

Product Certification Specialist

Læs mere

Belysningsrådgiver

Læs mere